6 Uker Med Muskelbygging Og Iifym: Her Er Hva Som Skjedde

0shares

hvis det noen gang var en tid for meg å falle i et hull og ødelegge kneet mitt, var dette så godt som det blir. I Mars forpliktet jeg meg til et ekte styrketreningsprogram designet av min lange venn Trener Paige.

Hennes Lean Body Bootcamp har jobbet for hundrevis av andre, og jeg har visst i årevis at all min løp sakte forårsaket muskelavfall, spesielt med min 0 østrogen og ok fine alder. Det er lett å komme inn i en rut for å gjøre det samme om og om igjen, så dette handlet om å riste meg opp.

Kanskje det handler om å sette pengene dine der munnen din er, men etter 15+ års trening solo fulgte jeg endelig en plan designet av noen andre! Om ikke annet var dette monumentalt. til mitt fulle sjokk begynte jeg å nyte de 40 minuttene av hefting rundt vekter i kjelleren! Selv om jeg lenge har løftet vekter, var det mer som en full kroppssett på 20 minutter, i stedet for 40 minutter for bare rygg og biceps.

Hvorfor dette var et slikt skifte for meg?

 • Forpliktet til å kjøre mindre – 35 miles ned til rundt 21
 • 4-5 fokuserte vektløftingsøkter
 • HIIT – intervaller på tredemølle, i stedet for min normale LHR
 • Telle Makroer-jeg doblet proteininntaket mitt og halverte karbohydrater
 • Fulgte en plan for muligens første gang noensinne!
 • alle detaljer gitt av en trener og ikke meg gjør det opp willy bulle

Resultater? Ikke et stort skifte…bare a .2% nedgang i kroppsfett.

i all ærlighet, jeg prøvde å holde mine forventninger realistisk. Det var bare 6 uker etter alt, og jeg prøver ikke å miste tonn. Dette lille diagrammet er Fra Muscle Sound hvor jeg gjorde kroppsfettprøven min og på plussiden mistet jeg fett i magen min, som er området jeg vil flytte elsker å forandre, men på en eller annen måte fikk jeg fett på ryggen min. jeg valgte å bruke det samme kroppsfettmålingsverktøyet begge ganger fordi om ett verktøy er helt nøyaktig eller ikke, er det i det minste det samme! Siden jeg også tok målinger, som for det meste endret seg i brystet mitt…le sukk vi trenger ikke noe å slippe der, jeg føler meg ganske sikker på at DET ikke var mye BF drop.

Jeg liker Muskel Lyd fordi det spiller ingen rolle om du går på samme tid på dagen, hvis du har spist eller jobbet ut eller om noen er ny til testing. Det er en kroppsfetttest ved hjelp av ultralyd. Tidligere har det bare vært tilgjengelig for store idrettslag, men her I Denver de kommer til å tilby det nå til alle! Det tar 2 minutter og kan gjøres som nevnt når som helst på dagen, spiller ingen rolle OM DET ER TOM ELLER noe annet fordi det ser på muskel tetthet.

hvorfor sakte resultater?

 • Muligens fordi jeg fortsatt kjører rundt 20 MPW,som er nede FRA 40MPW
 • i muskelbyggingsfasen kan det bidra til å slippe kardio
 • jeg var veldig nær på makroene mine, men ikke perfekt da det var en justering for meg!
 • Nå som jeg er vant til å treffe protein mål, må jeg fokusere på å sørge for at fett og karbohydrater er riktig

Vital Proteins

siden øke min protein var en av MINE IIFYM mål, det var perfekt timing for Meg å prøve Ut Vital Proteins Collagen PeptidesVital Proteiner Collagen Peptider. Jeg blandet det sammen med en halv scoop av min normal protein pulver hver morgen for å starte dagen, pluss noen tumeric!

men dette handlet ikke bare om proteinet, dette handlet om kneet mitt!! Heck ja, alt jeg gjør har en tendens til å liksom komme tilbake til å kjøre! jeg hadde sett dette over alt, men forstod egentlig ikke fordelene. Noen uker med å bruke det, og jeg kan fortelle deg at huden min ser fastere og jevnere ut, noe som er ganske fantastisk! Her er de andre grunnene til at jeg elsker det:

 • Kollagen vil hjelpe kneet mitt til å reparere fordi det er bra for ledd, sener og brusk
 • 1 scoop er 8 gram protein, ingen karbohydrater 30 kalorier
 • Inneholder Lysin som er veldig bra for å slippe kolesterol (se hvordan alt binder sammen!)
 • Inneholder Leucin Som bidrar til vanlige blodsukkernivåer
 • Det er også noen undersøkelser som indikerer bedre muskelbyggingsresultater fra animalske proteiner, siden jeg ikke kan gjøre meieri jeg elsker dette alternativet
 • Helt smakløst, så det kan blandes inn i omtrent alt.

Men det var en ting jeg ba dem om å prøve.

Hvorfor?? Jeg har lest om fordelene med å spise kjøtt på beinet, beinbuljong og organkjøtt….organ kjøtt skjer bare ikke, så jeg var spent på å også prøve Sine Vitale Proteinbiffleverkapsler. Det har mange av de samme fordelene med kollagenpulveret, men det er laget av det som anses som superfood, så det har også andre vitaminer og mineraler. jeg skal sparke denne skadens rumpe!

Inside Tracker

når du starter et treningsprogram, er det flott å se hvordan det påvirker alt. Dermed gikk jeg tilbake Til Inside Tracker for a folge opp alle mine blodmarkorer. Det er super enkelt å bestille på nettet, så går du til et lokalt anlegg for blodtrekk og venter på dashbordet med resultater og anbefalinger.

min siste test var juli 2015, mens vi fortsatt bodde I Florida. Jeg var veldig interessert i å se om det var noen endring i ting etter å ha bodd i Colorado i litt over et år og … selvfølgelig var det!

Tidligere snakket jeg om å bruke blodprøve for atletisk ytelse, så vennligst les det. I dag skal jeg bare dykke inn i resultatene og hva de betydde for meg! Som det viser seg … jeg var fortsatt lav i de samme To Vitaminer, som fortalte meg at mine metoder for å forsøke å fikse det naturlig ikke fungerte.

Lavt Vitamin D — Super interessant å vite at i November gjorde jeg min årlige helsetest, og dette var greit, så jeg trenger definitivt å få mer solskinn om vinteren! Du kan se her den fantastiske informasjonen som følger med testen din, slik at du ikke bare sitter igjen med et problem, men har løsninger.Lavt Jern – Forklarer Definitivt noe av trettheten og kan faktisk påvirke ytelsen. Jeg bestemte meg denne gangen for å begynne å ta en lav dose jerntilskudd, og jeg føler forskjellen.

ANDRE ting som DHEA (et hormon relatert til min østrogen) var lav og min kolesterol var ute av klask. Det viser seg at å være ekstremt stresset kan spike kolesterolet ditt, og hvis jeg er ærlig, som sikkert beskrev meg rundt testen. Det er en del av hvorfor jeg trengte Det Run Mindful Retreat så dårlig! Det er det som skjer her i det siste for å bytte ting opp!

Hva gjør du for å bytte opp trening?

har du noen gang prøvd å telle makroer?

Andre måter Å koble Til Amanda

Instagram: RunToTheFinish

Facebook: RunToTheFinish

Få ny mer motivasjon for løping og mat På Pinterest

dette innlegget inneholder sponset innhold For Vitale Proteiner og Inside Tracker test ble mottatt gratis.

0aksjer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.