fødselsdato: 28. februar 1978 (43 år gammel)
køn: mand
højde: 6 fod (1,85 m)

hvor meget er Kevin Vindham værd?

Kevin vindham nettoværdi: Kevin Vindham er en amerikansk biker, der har en nettoværdi på $4 millioner dollars. Født i Baton Rouge, Louisiana, begyndte Kevin at køre på snavscykler, før han startede i børnehaven. Han begyndte at konkurrere, mens han var i folkeskolen, og har fortsat med at køre med succes den dag i dag. Han overgik fra amatør til professionel i begyndelsen af 90 ‘erne og vandt 18 på hinanden følgende løb på Loretta Lynn’ s Dude Ranch og vandt sine syvende og ottende amatørtitler på 1994 AMA amatør og ungdom National Motocross Championships. Hans held i amatørerne fulgte ham ikke ind i det professionelle racerbane, imidlertid, og selvom han betragtes som en af de bedste ryttere nogensinde, han har aldrig vundet et nationalt mesterskab. I stedet har han konsekvent placeret andet. Han har vundet et latterligt antal store løb, imidlertid, og har en massiv fanbase, samt en varm Hjulfigur. Han kører i øjeblikket for Geico Motorsport Honda, og 2012 var hans 19.sæson som pro racer.