Rediger ikke

listen

listen over de 20 bedste øjeblikke i Knoksville Nationals historie blev udarbejdet baseret på personlig observation, undersøgelse af begivenheden og personlige beretninger om historikere. Listen er i rækkefølge af året, ikke baseret på hvilket øjeblik der er bedst. Nyde.

1961: en historisk race er født

Roy Robbins vinder de første Knoksville statsborgere. Det var kendt som Super Modified National Championship og betalte $1.000 til vinderen. Robbins vandt med en fløj på bilen, og det blev forbudt. (Foto Venligst udlånt af )

1964: En ung stjerne er født

Kenny svejse, 18, bliver den yngste driver i historien til at vinde Knoksville Nationals. Det var den første af fire titler til svejsning. (Foto Venligst udlånt af )

1973: vingen bringes tilbage til Nationals

Kenny svejse vinder sin tredje Knoksville Nationals Titel bag rattet i en Bob-ejet bil. Det var anden gang vinger blev tilladt på Nationals. Banen forbød vingen igen, og den vendte først tilbage i 1982.

1974: Karl Kinser ankommer

Dick Gaines passerer Jan Opperman i det sidste hjørne for at fange sin Lone Nationals-Titel. Det var den første sejr for bilejeren Karl Kinser. (Foto Venligst udlånt af )

1978: Den sidste lokale mester

vinder sin anden lige Titel, mens han kører Speedmotormaskinen. Det var sidste gang, at en Racebane regelmæssigt erobrede Nationals-titlen. (Foto Venligst udlånt af )

1980: Kongen og Bob Trostle tilslutter sig

Steve Kinser vinder sin første Nationals-titel på en søndag, efter at a-Main blev tåget ud lørdag aften. Han styrtede ned i løbet af onsdagens indledende aften og gik ind igen torsdag i en Bob Trostle-bil med en Karl Kinser-motor. (Foto Venligst udlånt af )

1983: Sammy Svindells ensomme sejr

Sammy Svindell vinder sin lone Knoksville Nationals Titel. Det var første gang, han kørte en aluminiumsmotor. (Foto Venligst udlånt af )

Jeremy Elliott / [email protected]

1984: den sidste omgang

Doug Ulfgang overtager Pennsylvania-baserede Bob Veikert ride og vinder Nationals. Han passerede Sammy Svindell for at tage føringen og holdt Steve Kinser i det, der er blevet kaldt, “den sidste omgang.”

1985: sidste Pennsylvania champion

gør det igen i Bob-maskinen. Det var hans fjerde titel og den sidste af en Pennsylvania regelmæssig. (Foto Venligst udlånt af )

1990: Scruffy slår Sammy Svindell i en klassiker

Bobby Allen scorer en populær Nationals sejr efter outdueling Sammy Svindell, der kæmpede en olielækage. Det var sidste gang, at et Pennsylvania – baseret kort vandt Danmark. (Foto Venligst udlånt af )

1990: en forbipasserende klinik

Doug Ulvgang laver en episk ladning gennem alfabetet. Han går videre fra D-Main til en femteplads i A-Main og passerer 57 biler i løbet af natten.

1993: vejret gør ingen favoriserer for Stevie Smith

Stevie Smith passerer Steve Kinser og har sin bedste chance for at vinde en Knockville Nationals Titel. Smith førte omgange 11 og 13 til 19 før regn ramte speedvejen. Karl Kinser arbejdede sin magi under forsinkelsen, og Kinser genvinder føringen og vinder sin niende Titel.

1994: en ung chauffør vokser op

Greg Hodnett bliver historien om Nationals, der løber gennem C-Main til en femteplads i Nationals main. Han passerede 44 biler.

1996: Far og søn øjeblik

efter ni titler med Steve Kinser hjælper Karl Kinser sin søn, Mark, til sit første mesterskab. Mark og Karl Kinser gik sammen om at vinde tre Nationals titler.

1998: en tordnende ovation

Danny Lasoski får tribunerne til at ryste, når han passerer Sammy Svindell på sidste omgang for at fange sin første Knoksville Nationals krone. Lasoski har vundet den store begivenhed fire gange. (Foto Venligst udlånt af )

2002: Kongens sidste Nationals vinder

Steve Kinser vinder sin sidste Nationals-Titel. Det var hans 12. sejr i denne storied begivenhed. Donny Schat er nummer to med ni sejre.

2006: fødslen af en ny mester

Donny vinder sin første af ni nationale titler. Han var anden fire gange, før han brød igennem i 2006.

2010: Streak buster

Tim Shaffer slutter Donny Schatts fireårige regeringstid over Knoksville Nationals. Han gik forbi Schat, der ammede en syg motor, på den sidste omgang for sejren. Det var også Nationals 50-års jubilæum, og første gang var det et 50-omgangsløb.

2013: et langt træk til Victory Lane

Donny vinder B-Main og kommer fra 21.for at vinde sine syvende Nationals titler. Det var den dybeste enhver driver er kommet for at vinde begivenheden. (Foto Venligst udlånt af Speed Sport Nyheder)

2014: Stadig manden til at slå

Brian brun passerer Donny Schats på omgang 44, og Knoksville løbebane publikum gik vild. Schats vaklede aldrig og passerede brun, der kom ud af Turn 4 en omgang senere og fortsatte med at score sin ottende sejr.

Sprint Car Unlimited: Freddie Rahmer, Doug Hammaker, Nationals forhåndsvisning