Fightnews.com

Ron Jackson

Etelä-Afrikan IBO junior heavyweight-mestari Keven Lerenan saapuminen kehään huippukunnossa pysäytti Spokanesta USA: n Patrick Fergusonin suunnitellun kymmenen erän arvottoman ottelun viidennessä erässä Emperors Palacessa lähellä Kempton Parkia lauantai-iltana. Aika oli 1 minuutti 49 sekuntia.

southpaw Lerena (95,80 kg) tuli hitaasti esiin avauskierroksella, kun hän ponnisti pisteille southpaw jabillaan.

toisessa erässä Lerena iski kankeita oikeuksia ja vasureita päähän ja vasta kolmannessa erässä Ferguson (93,60 kg) pääsi Lerenan puolustuksen läpi muutamalla vasurilla ja oikealla, mutta niissä ei ollut pistävää.

oli selvää, että Lerena odotti aikaansa neljännessä erässä, koska hän teki tarpeeksi varjostaakseen sitä, mutta sitten hän räjähti toimintaan viidennessä erässä, kun hän hoiperteli Fergusonia kohokoukulla ennen kuin tämä tuki häntä köysiä vasten laskeutuakseen lyöntitulella ennen kuin erotuomari Tony Nyangiwe astui väliin ja keskeytti ottelun.

Lerena paransi ennätystään 26-1; 13 ja Fergusonin ennätys putosi 17-3-1; 13.

käyttämättöminä tuomareina toimivat David Nieuwenhuizen, Simon Xamlashe ja Simon Mokadi.

JOHNNY MULLER voitti WBA Pan AFRICAN CRUISERWEIGHT-tittelin

entisen Etelä-Afrikan kevyen raskaansarjan mestarin Johnny Mullerin 22-9-2; 14 oli aivan liian kokenut rajoitettuun Akani Phuziin 11-1; 5 Kun hän lunasti WBA cruiserweight-tittelin yksimielisellä kymmenen erän pistepäätöksellä.

ROARKE KNAPP voitti 1 minuutin 58 sekunnissa

vapaassa IBO Youth junior-keskisarjan tittelissä Roarke Knapp 11-1-1; 9 pysäytti Simon Dladlan 6-1; 5 minuutin ja 58 sekunnin kohdalla ensimmäisellä kierroksella lunastaakseen vapautuneen IBO Youth junior-keskisarjan tittelin.

JABULANI MAKHENSE säilytti WBA Pan AFRICAN välisarjan tittelin

kehnossa ottelussa, jossa molemmat ottelijat pitivät työntöä ja heiluivat villisti Jabualani Makhense säilytti WBA Pan African välisarjan tittelin yksimielisellä kymmenen erän pistepäätöksellä.

RICARDO MALAJIKA voitti WBA PAN Afrikan mestaruuden

kamppailussa WBA Pan Afrikan junior bantamestaruudesta Ricardo Malajika voitti yksimielisellä kymmenen erän pistepäätöksellä rofhiwa Nemushungwan.

* * *

illan superkeskivälierien avausottelussa Christian Libote ja Tsebo Malope taistelivat neljän erän tasapeliin.

turnauksen järjesti Golden Gloves Promotions.