KHSAA: n uinnin ja sukelluksen SM-kilpailujen tulokset 2020

Elizabethownin John Hayes teki harvinaisen uroteon Pannell Swim Shop/KHSAA State Swimming and Diving Championships-kilpailussa Kentuckyn yliopiston Lancaster Aquatic Centerissä lauantai-iltana.

tokaluokkalainen voitti jokaisen yksilötapahtumansa, vaikka sai molemmissa vastaansa kolme pitkäaikaisen juggernaut St. Xavierin uimaria. Hayes voitti 500 metrin vapaauinnin ajalla 4.26.37 sijoittuen lähes kaksi sekuntia St. Xavier on Jack Anderson. Hayes voitti tapahtuman myös viime vuoden osavaltion mestaruuskilpailuissa, jotka pidettiin Louisvillen yliopiston Ralph Wright Natatoriumissa.

Hayes päihitti Andersonin myös 200 vapaauinnissa. Viime vuonna hän sijoittui kolmanneksi.

klikkaa muuttaaksesi kokoa

”tuntuu uskomattomalta saada molemmat. Rehellisesti sanottuna, minulla oli paljon hermoja tulla tähän tapaamiseen. En ollut varma, miten se menee”, Hayes sanoi. ”Minulla oli flunssa vuoden alussa ja se todella iski minuun kovasti. Mutta päästyäni veteen ja pidettyäni hyvän alueellisen kokouksen sanoin itselleni: ’ei ole mitään menetettävää. Sukeltakaa sisään ja pitäkää hauskaa. Tunnen kilpakumppanini, he ovat ystäviäni, joten käykää katsomassa, mitä tapahtuu.”

” harjoittelen kelpo määrän noita St. X-uimareita. Joten luulen, että nuo kaverit rinnallani ovat ystäviäni, mutta myös kilpailijoitani, on hauskaa.”

Hayes suhtautuu lukiouransa jälkipuoliskoon kunnianhimoisesti.

”haluan nähdä, pystynkö voittamaan 500 neljä vuotta peräkkäin ja katson, pystynkö saamaan 200 kolme vuotta peräkkäin. Tästä eteenpäin on todella vaikeaa nähdä, Saisinko osavaltion tiedot.”

Lex_200222valmisteet (2)
St. Xavier voitti joukkuemestaruuden lauantaina KHSAA Boys ’ State Swimming and Diving Championships-kilpailuissa Kentuckyn yliopistossa. Matt Goins

sama kuin se koskaan oli

pari yläasteikäistä johdatti St. Xavierin 32.heteropoikien mestaruuteen. Vanhempi Will Cole rikkoi osavaltion ennätyksen 100 selkäuinnissa ajalla 46,92. Virginiaan sitoutunut Cole voitti myös 100 vapaauinnin. St. X junior Holden Smith voitti myös molemmat yksilötapahtumansa, 200 yksilökilpailun ja 100 perhosuinnin.

Cole ankkuroi Tigersin 400 vapaauintiviestin mestaruusjoukkueen neljäntenä vuonna peräkkäin. Tiikerit voitti lauantain kaikki kolme viestitapahtumaa.

Henry Clayn Jackson Millard, joka ui selkäuinnin poikien 200 metrin yksilökilpailussa lauantaina SM-kisoissa, sijoittui kolmanneksi. Matt Goins

Henry Clay toisen vuoden opiskelija Jackson Millard sijoittui kolmanneksi 200 yksilökilpailussa lauantaina estäen St. Xavieria lakaisemasta kärkikolmikkoa. Tiikerien uimarit sijoittuivat kisoissa ensimmäiseksi, toiseksi, neljänneksi ja viidenneksi.

” se tuntui mahtavalta. Olen vain innoissani, että pääsin heidän väliinsä enkä päästänyt heitä 1-2-3-4: ään kisassa, Millard sanoi.

Millard sijoittui myös viidenneksi 100: n selkäuinnissa. Henry Clayn valmentaja Daniel Porter uskoo, että Millard voi nousta helposti mestariksi ennen kuin hänen aikansa joukkueen kanssa on ohi.

” hän on uskomattoman lahjakas ja hyvin raaka. Jotta hän menisi yhtä lujaa, on vielä useita asioita, joita voimme parantaa, Porter sanoi. ”Seuraavien kahden vuoden aikana on todella jännittävää nähdä, kuinka korkealle hän voi mennä. Hän on hieno poika ja hyvä joukkuetoveri. … Vain taivas on rajana.”

Veljesrakkaus

Scott Countyn vanhempi Kaleb Brannock sai erikoislähetyksen viimeisessä kilpailussaan kardinaalina. Sijoituttuaan neljänneksi 100 perhosuinnissa hän sijoittui toiseksi 100 selkäuinnissa.

” hänellä on ollut hienoja uinteja tässä meet. Henkilökohtaiset ennätykset sekä 100 perhosuinnissa että 100 selkäuinnissa”, sanoi Scott Countyn valmentaja Jeremy Fink. ”Joten en voi pyytää häneltä enempää. Olen ollut todella ällikällä lyöty siitä, mitä hän on tehnyt tällä kaudella.”

vaikka kakkossija oli ilahduttava, sillä oli ylimääräistä tunnearvoa, sillä brannockin pikkuveli Kole kilpaili tapahtumassa vain muutaman kaistan päässä.

LEX_200222PrepSwimmingBoysm(3)
St. Xavierin Holden Smith laukaisi voittonsa 100 metrin perhosuinnissa Britannian Lancaster Aquatic Centerissä lauantaina. Hän voitti myös 200 yksilökilpailun. Matt Goins

”oli tosi siistiä, olemme kilpailleet toisiamme vastaan koko kauden. En osaa edes sanoa, kuinka monta kohtaamista se on ollut, kun katson lämpökilveä ja meidän kaistat ovat aivan vierekkäin, Kaleb Brannock sanoi. ”Oli hyvä tehdä se viimeisen kerran.”

kilpailussa kahdeksanneksi sijoittunut Kole Brannock oli samaa mieltä.

”oli kiva, että oli vain yksi viimeinen kisa, jossa pääsin vielä kerran hänen ohitseen”, Kole sanoi nauraen.

Katso KHSAA: n uinti-ja Sukellustapahtumakohtaiset tulokset tästä linkistä.