Kierra Smith

Kierra Smith on kanadalainen rintauinnin erikoismies ja NCAA-mestari. Syntynyt Helmikuussa. 1, 1994 Vancouverissa, Smith oli opiskelija-urheilija yliopistossa Minnesota ja oli 2015 200 jaardin rintauinti NCAA mestari kolmanneksi nopein 200 rintauinti aika NCAA historiassa.

Minnesotan yliopisto
2012-2013
Fuksina Smith pääsi Big 10-Konferenssijoukkueeseen, jossa hän voitti ensimmäisen Big 10-hopeamitalinsa 200 metrin rintauinnissa. Lisäksi hän sijoittui 100 metrin rintauinnissa 3: nneksi ja 200 metrin pikaviestissä 10: nneksi. Smith ’ s times kelpuutti hänet ensimmäisellä kaudellaan NCAA: n mestaruusturnaukseen kultaisena taskurottana. Hän selviytyi lohdutusfinaaliin parhaana tapahtumanaan sijoittuen 17: nneksi. Lisäksi hän sijoittui 42: nneksi 100 metrin rintauinnissa.

2013-2014
hänen toisen vuoden opiskelija kausi Minnesota Smith teki valtavasti edistystä kansallisella tasolla. Gophers nappasi 15. sijan 400 metrin viestissä, ja Smith sijoittui 19: nneksi 100 metrin rintauinnissa aloittaessaan yksilötapahtumiaan. Kolmantena iltana Smith kilpaili parhaassa lajissaan, 200 metrin rintauinnissa, ja eteni EM-finaaliin. Smith päätyi viimeistely 6. yleistä, poimien hänen ensimmäinen NCAA All-America otsikko. Edetäkseen NCAA: n mestaruuskilpailuihin Smith dominoi Big 10-mestaruusturnausta. Hän otti kotivoiton sekä 100 että 200 metrin rintauinnissa ja sijoittui lisäksi 4: nneksi 200 metrin pikaviestissä.

2014-2015
Coming off hänen ensimmäinen NCAA All-American swim, Smith eteni jälleen 2015 NCAA Championships toistamisen Big 10 mestari molemmissa rintauinti evens. NCAA: n mestaruuskilpailuissa Smith sijoittui 24: nneksi 200 metrin pikaviestissä ja 26: nneksi 200 metrin viestissä. Toisena päivänä Smith nappasi All-American statuksen 100 metrin rintauinnissa seitsemännellä sijallaan. Hänen ensisijainen tapahtuma, 200 metrin rintaa, Smith tuli valmentaja Kelly Kremer 3rd rintauinti kansallinen mestari viime 5 vuotta. Hänen aikansa 2.04.56 nosti Smithin NCAA: n historian kolmanneksi nopeimmaksi suoritukseksi. Smith nimettiin Big Ten Swimmer of the Year ja 2015 Golden Goldy ’ s Female Athlete of the Year finalistiksi.

2015-2016
Smith käytti punapaitaisen kautensa 2015-2016. Rion olympialaisissa hän sijoittui 200 metrin rintauinnissa seitsemänneksi.

2015 MM-kilpailut
vuoden 2015 Kanada-karsinnoissa Smith voitti 200 metrin rintauinnin, mutta hänet hylättiin myöhemmin kiistanalaisen puhelun vuoksi, jonka mukaan Smithin kyynärpäät olivat lähteneet vedestä. Seuraavana päivänä hän palasi kostaen päättäväisesti sijoittuen 100 metrin rintauinnin kahden parhaan joukkoon. Smith sijoittui 2: nneksi saaden paikan Pan Am Gamesin ja FINA World Championshipin joukkueesta.

Kazanissa järjestetyissä MM-kilpailuissa Smith sijoittui 200 metrin rintauinnissa seitsemänneksi ja 100 rintauinnissa 21: nneksi.

2016 Rion olympialaisissa

Smith sijoittui 200 metrin rintauinnissa seitsemänneksi ja 100 metrin rintauinnissa 17: nneksi.

2017 MM-kilpailuissa

Smith sijoittui 200 metrin rintauinnissa viidenneksi ja 100 metrin rintauinnissa kuudenneksi. Hän ui myös rintauintiosuuden 4×100 viestissä, jossa sijoittui neljänneksi ja teki uuden Kanadan ennätyksen.