KSW 43 viralliset tulokset, kuvat ja videot

Damian Janikowski! Damian Janikowski! Damian Janikowski! # KSW43 pic.twitter.com/07lzAulFh2

– KSW (@KSW_MMA) Huhtikuu 14, 2018

kreikkalais-roomalaisen painin olympiamitalisti, 27-vuotias Damian Janikowski vaihtaa vapaaottelijaksi vuonna 2017. Kahden voiton jälkeen hän on aloittanut 2018 uskomattoman vaikuttavalla ja hallitsevalla voitolla entisestä BAMMA & EFC: n keskisarjan mestarista Yannick Bahatista.

Vapaa raskaansarjan mestaruus:

Phil De Fries (15-6) def. Michal Andryszak (20-7) kautta TKO (maa ja punta), 1.erä, 3.38.

UFC-veteraani Phil De Fries otti uransa näyttävimmän voiton viimeistellessään Michal Andryszakin ja voittaessaan vapautuneen KSW: n raskaansarjan mestaruuden. Andryszak tuli kuuden ottelun voittoputkessa, kaikki ensimmäisen kierroksen pysähdykset, mutta De Fries kesti myrskyn ja keskeytti ottelun ensimmäisen erän puolivälissä.

Höyhensarja: Salahdine Parnasse (11-0-1) def. Artur Sowinski (18-10) yksimielisellä päätöksellä.

Välisarja: David Zawada (16-3) def. Michal Michalski (6-3) alivoimalla (takakuristus), 3.erä, ajassa 0.48.

se on ohi!!! Mikä Tappelu!!! # KSW43 pic.twitter.com/ukqEmsgIly

Kevytsarja: Norman Parke (24-6-1) def. Lukasz Chlewicki (14-8-1) kautta unaimous päätös.

kantapaino: Antun Racic (21-8-1) def. Kamil Selwa (10-7) yksimielisellä päätöksellä.

Kevytsarja: Maciej Kazieczko (4-1) def. Maciej Kalicinski (3-1) yksimielisellä päätöksellä.

liity kuukausittaiseen Jäsenyyteemme, jotta sinulla on mahdollisuus voittaa palkintoja menemällä tänne.