Yksityiskohdat sopimuksesta, joka melkein teki Johnny Manzielista Viikingin

Johnny Manziel, mies joka tunnetaan paremmin nimellä ”Johnny Football”, olisi voinut olla Viikinki, jos asiat olisivat menneet hieman toisin viime viikon NFL: n varaustilaisuudessa.

maanantaiaamun pelinrakentajan Peter Kingin mukaan Viikingit oli yksi kuudesta joukkueesta, jotka yrittivät tehdä Philadelphia Eaglesin kanssa sopimuksen ensimmäisen kierroksen 22.varauksesta – valinnasta, joka lopulta kuuluisi Cleveland Brownsille, joka käytti sitä manzielin varaamiseen.

jos Viikingit olisi voittanut kyseisen kisan, GM Rick Spielman olisi ilmoittanut NFL: n komissaari Roger Goodellille, että Manziel oli heidän valintansa.

sen sijaan Brownit voittivat kisan ja valitsivat Manzielin. Kingin mukaan Cleveland teki sopimuksen Eaglesin kanssa vasta, kun pelikellossa oli jäljellä 30 sekuntia.

Jay Glazer kertoi Minnesotan luulleen tehneensä sopimuksen Philadelphian kanssa ennen kuin Browns nosti panosta viime sekunneilla.

Minnesota sijoittui Kingin mukaan kilpailussa kolmanneksi vaihdossa 22.varausvuoroon, aivan tuntemattoman joukkueen takana. Minnesota olisi joutunut luopumaan numerolla 40 varauksesta tämän vuoden varaustilaisuudessa ja vuoden 2015 ensimmäisen kierroksen varauksesta.

King kirjoittaa, että viikingit ei ollut vakuuttunut yhdestäkään varaustilaisuuden pelinrakentajasta tulevan tähteä, mutta päävalmentaja Mike Zimmer piti Manzielista. Hän tutustui häneen paremmin yksityisessä tapaamisessa Manzielin ammattilaispäivän jälkeen viime kuussa.

eräässä vaiheessa Zimmer sanoi Manzielille: ”olen odottanut koko elämäni tätä tilaisuutta. Voinko luottaa sinuun?”Manziel suostui. Manziel sanoi Zimmerille, että he voittaisivat Super Bowlit yhdessä. Zimmer rakasti sitä. Zimmer ei ollut varma, luottiko hän häneen täysin, mutta hän rakasti sitä ja hän rakasti itsevarmuutta.

Manzielin sijaan Viikingit päätyivät vaihtoon saadakseen Louisvillen Teddy Bridgewaterin ensimmäisen kierroksen viimeisellä varausvuorolla (sijalla 32). Bridgewater oli Vikingsin seitsemäs ensimmäisen kierroksen varaus kolmen viime vuoden aikana. Michael Rand huomauttaa, että Minnesotalla oli kaksi ensimmäisen kierroksen varausta vuonna 2012, kolme lisää vuonna 2013 ja kaksi tänä vuonna.