Hvordan Partneren Din Vil At Du Skal Initiere Sex

Initiere sex Med nåde og sensualitet er vanskelig, og samfunnet har bestemt at onus er for det meste på dere å starte opp sexy ganger, som jeg føler meg lei meg for, men 96 prosent Av Fortune 500-selskapene drives av menn og kvinner går fortsatt til våre biler med nøklene i våre knyttneve som Wolverine klør, så jeg kommer ikke til å vende seg for lenge. For å hjelpe dere ut, jeg snakket med folk som sover med menn for å finne ut hva de liker mest når det gjelder å initiere kjønn. Selv om det kan være forvirrende eller vanskelige å gre når det er rett tid å få opp boning, eller hva den rette måten er, ta ledelsen er en turn-on for nesten alle. Som en venn sa det, » Som en kvinne føler jeg at hele dagen må jeg være 100.000 prosent overalt, hvert minutt, med alle. Og i kjønn det ville være så fint å føle at jeg kan gi slipp på det, å føle at noen andre tar ansvar og ta vare…Når en mann tar initiativ, viser det at han vil ha meg, akkurat slik jeg er.»

Se mer

i å snakke med 18 sex-havers, de største temaene å dukke opp var å sjekke inn for samtykke og være mer verbal generelle. I tillegg uttrykte mange mennesker jeg snakket med at det var mega-varmt da deres partner viste ønske om dem spesielt (i motsetning til bare å være en ball av kåthet som trenger å komme). Selvfølgelig er det alltid best å snakke med din faktiske partner og ikke bare gå ut av det du har lest på nettet, men her er noen nyttige intel for å komme i gang.

Vurder å sette stemningen med dirty talk. Du trenger ikke å starte helt skitten; målet er bare å slå den andre personen på og la dem vite akkurat hva du har i tankene etter denne episoden Av Great British Bake Off ender.

«jeg er en bigender person gift med en cis mann, og jeg foretrekker han initiere sex med dirty talk.»- Kit

» jeg liker litt skitten snakk på forhånd. Noen ganger, vi skitne snakke, og det er ikke alvorlig, og vi bare tuller rundt, men når vi er seriøse vi bare spør hverandre for å sørge for, og så er det jevn seiling…Jeg liker ikke når en fyr bare begynner å berøre meg ut av ingensteds. Jeg foretrekker mye å hviske i hverandres ører og ting som det, slik at vi kan få en følelse for hverandres humør først og sørg for at vi er på samme side.»- Audrey

ikke vær redd for å dusje partneren din med komplimenter. Så lenge de er oppriktige, er det ikke noe slikt som for mange. Del med dem hva om dem slår deg på; dette er en gang det er greit å være eksplisitt om noens kropp (så lenge det er positivt, åpenbart), så dra nytte av det!

» Å Si de riktige tingene kan være så sexy, men han har en tendens til å være stille før sex.»- Abbey

jeg skulle ønske min partner ville være mer verbal, mer gratis, etc. Han har en tendens til å starte kjønn med fysisk berøring, eller kyssing, som bare ikke fungerer for meg med mindre jeg allerede er i humør.»- Jay

» for meg er det å få meg til å føle meg ønsket, super nøkkelen til å starte sex… I et komfortabelt forhold er det vanskelig å føle nytt ønske hele tiden.»- Misha

» Ærlig talt liker Jeg virkelig verbale hint om når de er i humør før noe skjer. (En ekte ganske lekenhet, ikke en strukturert plan eller noe).»- Caitlyn

» jeg skulle ønske han ville starte ved å være klar over at han vil ha sex fordi han synes jeg er sexy. Ikke bare fordi han er generelt kåt, hvis det er fornuftig. Jeg vet at han er fysisk tiltrukket av meg, men jeg ønsker å bli minnet mer konsekvent. Jeg bekymrer jeg høres egoistisk, men å vite at han finner meg attraktiv slår meg på.»- Cassandra

og ikke rabatt rutinemessige aktiviteter eller gjøremål som en mulighet til å starte ting opp. Husarbeid er kjedelig for alle, men kanskje du både ser frem til å rydde ut garasjen mer hvis det holder fører til kåt moro.

» enten jeg eller min partner gjør husarbeid og får ømfintlig feely. som en nødvendig pause.»- Chris

» Vi koker sammen mye, Og det er nesten alltid litt intimitet involvert, et kyss eller nuzzling nakken min… han bryr seg ikke om maten vil brenne og bare gå etter det, sluttmålet er tydeligvis varmt sex. Det høres kanskje kjedelig ut, men jeg tror han er fremover og leder situasjonen er fantasien.»- Jess

noen ganger taler handlinger høyere enn ord. Men, som en påminnelse, «ingen snakker» betyr ikke » ingen samtykke.»Du bør fortsatt sjekke inn med partneren din at de er nede for hva du gjør. Dette er bare fysiske måter å initiere kjønn som paret godt med å spørre «liker du dette?»eller» jeg dør for å kysse deg akkurat nå.»

» jeg skulle ønske min mann ville starte sex med en loooooooong massasje først. Eller børste håret mitt i mer enn tre sekunder. Dette skjer aldri.»- Lori

«jeg liker når han klemmer seg bak meg og slår kroppen min, som opp og ned på min side. På den måten hvis jeg ikke vil gjengjelde seksuelt, kan jeg svare på en snuggly måte, og han vet at det betyr «jeg elsker deg, men ikke i kveld», eller hvis jeg er i det, kan jeg lett begynne å returnere oppmerksomheten.»- Lisa

» jeg elsker virkelig lette, sakte spor, alt som gir goosebumps.»- Caitlyn

» som når han kysser ryggen min når vi er i seng og sover, får det meg til å føle meg veldig ønsket! Men jeg tror de beste tidene er når jeg får kledd eller bare ferdig min makeup og han kommer og begynte å kysse meg eller klemmer meg bakfra fordi da jeg føler at jeg ser så bra ut at han ikke kunne hjelpe seg selv! Det gjør meg verdsatt, varmt, og ønsket!»- Anita

vanligvis foretrekker jeg når mannen min starter sex ved å kysse/kline med meg. – Skylar

det vanligste svaret langt? Klar kommunikasjon. De fleste svarene inkludert noen versjon av «Bare spør meg, «eller» Sjekk inn med meg som vi går.»Dette er en viktig del av å gjøre sex bra for partneren din, så ikke forsøm det !

«Så mange menn tror fortsatt at å spørre» vil du gjøre dette » ødelegger øyeblikket. Det ødelegger øyeblikket mitt hvis du ikke spør. «Vil du knulle?»Det er virkelig så enkelt. Sjansen er, jeg er enten allerede håper du vil spørre meg, eller hvis jeg ikke, så jeg har en klar mulighet til å si nei. Og det er ingen misforståelser. Du vet jeg sier nei. Jeg vet jeg sier nei. Og hvis du presser den, så vet jeg at du ikke er noen jeg vil knulle. Slutt på historien.»- Alexandra

«Hvis ting skjer, tar vi vanligvis en pause og spør hva som står på bordet. Det er viktigere for meg at ingen av oss gjør noe vi ikke nyter eller ikke er i humør for.»- Charles

«Han vil fortsatt smooch opp på meg, og noen ganger er det eksplisitt:» jeg vil knulle deg akkurat nå, «og noen ganger er det hvisket i øret mitt spørsmål om,» Hva vil du akkurat nå?»Mens jeg finner dette alt sexy som knull, holder det også plass for meg å si ting som «jeg vil ha deg så mye, men jeg er på min periode, så se hvor du legger munnen din.»- Naomi

«en venn av meg fortalte meg en historie en gang om hvordan hun hadde sex med en ny kjæreste, og hvert skritt av veien spurte han» er dette greit ? Hvordan føles det?»etc, og jeg husker hvor utrolig merkelig SEXY den ideen var . [email protected] er «samtykke er sexy», men på en måte, ideen om å slappe av tilbake og ha noen andre ta hersker, forlater meg bare å svare med yeses eller nos, høres ærlig, virkelig fantastisk.»- Adrienne

I Motsetning til å spise En Reese er det mange feil måter å starte sex på, som å si, ironisk peker på pikken din og sier » Vil du ha noe av dette ?»Men begynnelsen av sex, for mange mennesker—og spesielt kvinner—er ikke bare en viktig del av å bli kåt, men sexy i seg selv. Det er varmt når dere starter sex. (Noen skrev til og med til meg for å bare si at de ikke bryr seg hva deres partner gjorde, hvis han bare ville starte mer). Så sette litt tid til å få det riktig med partneren din. Det vil være verdt det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.