Hvordan Ta Ansvar For Livet Ditt

denne siste uken, under et årlig salgsmøte for vårt selskap, fant jeg meg selv i en interessant situasjon. Min rolle under møtet var først og fremst bak kameraet — ta video av presentasjoner, følge høyttalerne, og få alle mic ‘ d opp. Selv presentatøren gjorde en kommentar til meg etter at jeg dro, og sa at jeg «var en flott bak-scenen» person den dagen.

først var jeg litt motløs. Her var denne motiverende høyttaler, noen hvis posisjon er noe jeg gjør meg selv (bare i online-riket), ser meg som bare personen bak kameraet. Kommentaren gjorde meg hyggelig å bli lagt merke til, men ikke nødvendigvis sett på som en del av teamet. Jeg var bare noen som bodde «bak kulissene».

men jo mer jeg tenkte på det, jo mer fant jeg meg selv å tenke annerledes. På overflaten var jeg kameramann i en uke, men bak kulissene tok jeg ansvaret for livet mitt. I stedet for å dvele ved den følelsen av å bli utelatt, innså jeg at jeg faktisk jobbet hardt for å ta ansvar for livet mitt. Jeg har tatt nytte av min bak-kulissene-arbeid, slik at jeg kan ta ansvar for meg selv.

arbeidet du legger inn utenfor ditt vanlige arbeid, de tingene du er lidenskapelig om, er hvordan du kan ta ansvar for livet ditt. Jeg har lært mange leksjoner, og dette kan ha vært den som vil forandre tankegangen min for alltid. Slik har jeg lært å ta ansvar for livet mitt ved å bruke arbeidet mitt bak kulissene.

Slutt å sammenligne deg selv med andre

Vi er alle på forskjellige stadier av livet vårt — det være seg i alder, erfaring, kunnskap, ferdigheter eller noe annet. Veien til å komme til vår spesifikke tilstand akkurat nå er vesentlig annerledes enn noen andre. Min vei til å bli forfatter er mye annerledes enn din, min reise for å bli profesjonell idrettsutøver er annerledes enn andres, og så videre.

I Stedet for å sammenligne oss med andre, som er helt forskjellige selv om samfunnet forteller oss at de er «på samme sted som oss», bør vi sammenligne oss med hvor vi vil være. Når du vet hvor du vil ende opp, kan du finne ut de tingene du trenger å gjøre noe for å komme dit.

hvis du vil være forfatter, vil Følgende Stephen Kings modell bare få deg så langt. I stedet tar du biter og stykker fra flere personer for å hjelpe deg med å lage en sti unik for deg selv. Ved å bruke andres verktøy som gjelder for livet ditt, i stedet for deres eksakte formel, setter du deg opp for suksess. Ta ansvar for prosessen din, og du vil finne økt forpliktelse til dine mål.

det du fokuserer på, skaper du

jeg tror ikke på loven om tiltrekning(for eksempel: hvor hvis du tenker positivt, tiltrekker du bare positive ting). Det jeg tror, skjønt, endrer tankegangen din for å hjelpe deg med å fokusere på det du vil ha. Når du fokuserer på dine mål, har du plikt til å følge med på dem. Du må handle, og handling krever å skape løsningen din.

jeg ønsket å lage et program for å hjelpe folk med å finne suksess i å bygge produktivitet og lidenskap tilbake i livet. Jeg savnet en del av mitt gamle coaching liv og innså at for å hjelpe andre mennesker, trengte jeg å handle. Ved å visualisere mitt sluttmål (denne coaching-virksomheten), kunne jeg se hva jeg trengte å gjøre for å nå det målet. At inspirasjon hjalp meg med å utvikle en plan for å gjøre dette nettstedet og mine coaching økter en realitet.

jeg var i stand til å ta ansvar for det jeg ønsket å gjøre. Jeg brukte min bak-kulissene-arbeid for å utvikle et sluttprodukt som jeg var stolt av. Jeg tok ansvar for min drøm og skapte noe å lansere i løpet av kort tid.

Kjenn og vær deg selv

Du kan ikke ta ansvar for livet ditt hvis du ikke kjenner deg selv først. Det tok meg en stund å komme til dette punktet, men å lære hvem du er og hvem du vil være er det første skrittet. Derfra kan du fokusere på hva du vil lage-deg selv, eller en versjon av deg selv som du vil være.

deretter tar du handling. Kanskje det er i form av uttrykk, eller kanskje du bestemmer deg for å gradvis endre vaner. Når du vet hvor du er og hvor du vil være, kan du bestemme de beste trinnene for å komme dit. Hvis du vil ta ansvar for livet ditt, må du ta ansvar for deg selv.

Forenkle i ditt eget tempo

Ofte blir vi fanget opp i å prøve å ta ansvar for hele livet vårt rett utenfor flaggermuset. Vi ønsker å takle alle problemer vi har og finne en løsning som fungerer umiddelbart. Vi vil ha våre liv løst, og vi vil ha det nå.

men når vi biter av mer enn vi kan tygge, kan vi kvele. Den kommer i form av å bli overveldet, stresset, og til slutt gi opp. Vi blir brent ut fordi vi tok for mange endringer på en gang.

når du vil endre eller vil ta kontroll, forstår du at arbeidet bak kulissene er under din makt. I stedet for å skrive en bok, skriv et kapittel. I stedet for å lage et kurs i en uke, forenkle oppgavelisten din og arbeid på et lite stykke om dagen. Bryt problemet ditt i mindre biter, slik at du kan takle dem en om gangen.

Ta affære

Ingen av disse tipsene vil hjelpe deg å ta ansvar for livet ditt uten å ta affære bak kulissene. Enkelt sagt, du må gå på snakk.

jeg sa at jeg ønsket å skrive en bok. I stedet for å sitte og si det flere ganger, gjorde jeg noe med det. Jeg brøt den utfordringen opp i håndterbare biter, og jeg jobbet bak kulissene for å gjøre det til en realitet. Så gjorde jeg det igjen og igjen.

jeg ønsket å ta ansvar for mitt personlige liv ved å lage et program for å hjelpe andre, en som jeg kanskje en dag kunne slå til som en bedrift. Jeg ønsket å skrive min egen fremtid. Så, jeg tok handling bak kulissene for å kontrollere utfallet mitt. Jeg satt i hardt arbeid for å lage denne nettsiden og min virksomhet.

ja, noen ganger må du leve bak kulissene for en liten stund, men det er det arbeidet som vil hjelpe deg med å ta ansvar for livet ditt. Hvis du vil gjøre en endring, må du sette inn arbeidet når ingen ser på. Du må være den som skal handle — å stå opp tidlig, være oppe sent, jobbe litt hardere og gjøre endringer for å følge målene dine.

Nei, det er ikke ofte kreditt gitt til bak-kulissene-arbeidet mens det forblir skjult. Arbeidstidene jeg dedikerer til min skriving er ikke sett, og det er heller ikke timene med forskning jeg gjør for å fullføre bare 25% av min forskning for denne virksomheten.

noen ganger er det endelige produktet-en bok, et nettsted, et kunstverk, etc. — kommer ikke alltid til å få den anerkjennelsen du tror det fortjener heller, men det siste stykket er bevis på at du tok ansvar for livet ditt. Du jobbet for å skape noe ut av ingenting, og du utnyttet arbeidet ditt bak kameraet for å komme til din endelige skapelse. Du kan ta ansvar for livet ditt ved fullt forplikte seg til disse tingene bak kulissene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.