Runner-up ‘ Rowdy: Kyle Busch tweede na Harvick, traffic foil Bristol plannen

Kyle Busch was in prime Bristol Motor Speedway vorm Saturday night, leiden 159 van 500 rondes in de Bass Pro Shops Night Race. Maar een verzwarende tweede plaats finish had hem in prime post-race Zinger vorm als zijn seizoen-lange winless streak in de NASCAR Cup Series voortgezet.

gerelateerd: Official race results / Kevin Harvick prevails

Busch was de runner-up voor de vierde keer dit seizoen na dicing door lappen verkeer en ruilde de leiding in een late-race duel met de uiteindelijke winnaar Kevin Harvick. Busch hing de staart van de No. 18 Joe Gibbs Racing Toyota uit als hij achtervolgde Harvick door de laatste hoek, maar kwam thuis .310 seconden te kort bij de geblokte vlag.”Just didn’ t have enough at the end, ” Busch vertelde NBC Sports na het bieden voor zijn series-leidende negende Bristol overwinning. “De jongens hebben geweldig werk geleverd en gaven me een echt geweldig stuk vanavond om te strijden en op zijn minst daar te zijn en dichtbij te zijn. Helaas, had gewoon niet genoeg. Auto ‘ s met lappen waren zeker een probleem. Het hoort bij racen. Je moet proberen ze te omzeilen waar je kunt, en er was gewoon geen ruimte voor mij om te doen wat ik moest doen met een paar van die mogelijkheden om langs ze te komen.”

Busch viel achter in het veld tijdens pace ronden na zijn No. 18 car faalde twee keer voor de race, maar hij herwon snel de Verloren grond, stijgt naar de tweede plaats na de 125-ronde eerste etappe. Hij bleef een fixture in de top vijf, en zijn belangrijkste uitdaging ontstond uit Harvick als de race begon de late going.Beide coureurs hadden problemen, maar de twee werden vooral opgehouden door de nummer 22 Ford van Joey Logano, die uiteindelijk twee rondes eindigde op de 11e plaats. Zijn post-race kritiek voor zijn lange tijd folie die niet werden uitgezonden voor een live tv-publiek was iets meer hardvochtig.

” hij is niemands vriend voor een reden, dus daar heb je het, ” Busch zei.

de leiding wisselde tweemaal van hand tussen Harvick en Busch in de laatste 100 ronden. Toen hem werd gevraagd of hij agressiever zou zijn geweest, terwijl de strijd Harvick in de late going, Busch zei dat het verkeer speelde te groot een rol-het beheren van te sluipen in een opgraving op twee bestuurders die hem vertraagd op Las Vegas Motor Speedway in het afgelopen jaar postseason opener.

” het is eigenlijk nooit bij me opgekomen. Je altijd proberen om races schoon te winnen,” Busch zei van zijn duel met Harvick. “Je probeert altijd hard te racen en schoon te racen en de klus goed te klaren. Ja, ik bedoel, als die auto er niet was geweest, zou ik hem aan de buitenkant of aan de binnenkant naar binnen hebben geblazen en misschien hadden we elkaars deuren geslagen of wat dan ook en hadden we een grotere afwerking van de geruite, maar sommige van die dips — kinderen weten niet wat ze aan het doen zijn of waar ze zijn en kunnen niet uit de weg blijven. Er gaat niets boven een (Joey) Gase en een (Garrett) Smithley.Ondanks dat hij 29 opeenvolgende races verloor, wist Busch uit de eerste ronde van de Play-offs te komen op basis van zijn plaats in het puntenklassement. Hij komt de Ronde van 12 gelijkgestemd voor 10e in de opnieuw geplaatste stand, en zijn vooruitzichten voor de Las Vegas ronde opener was niet vol optimisme toen ingedrukt.

” we worden uitgeschakeld in de volgende ronde, “zei Busch,” dus geef er niet om.”