Fødselsdato: 28. Feb 1978 (43 år gammel)
Kjønn: Mann
Høyde: 6 ft (1,85 m)

Hvor Mye Er Kevin Windham Verdt?

Kevin Windham net worth: Kevin Windham er En Amerikansk syklist som har en formue på $4 millioner dollar. Født I Baton Rouge, Louisiana, Begynte Kevin Windham å ri skitt sykler før han begynte barnehagen. Han begynte å konkurrere mens i barneskolen, og har fortsatt racing hell i dag. Han overgikk fra amatør til profesjonell tidlig på 90-tallet, og vant 18 påfølgende løp På Loretta Lynns Dude Ranch, og vant sin syvende og åttende amatørtitler på 1994 Ama Amateur and Youth National Motocross Championships. Hans flaks i amatørene fulgte ham ikke inn i den profesjonelle racerbanen, og selv om han regnes som en av de beste rytterne noensinne, har han aldri vunnet Et Nasjonalt Mesterskap. I stedet har han konsekvent plassert andre. Han har imidlertid vunnet et latterlig antall store løp, og har en massiv fan base, samt En Hot Wheels-figur. Han kjører for Tiden For Geico Powersports Honda, og 2012 var hans 19. sesong som en pro racer.